Subscribe News Feed Subscribe Comments

Mesyuarat Kantin 2.2.2010










Agenda
1. Harga makanan untuk pelajar biar berpatutan
2. Menu makanan untuk pelajar (sayur,ikan/ayam/telor dll)
3. Sudu untuk pelajar(cepat patah)
4. Menu dan tanda harga makanan pelajar dan guru
5. Kebersihan kantin sebelum rehat dan selepas naik rehat
6. Kawasan kantin termasuk longkang dibersihkan. Sampah dibuang
7. Tidak membenarkan pelajar makan di belakang kantin dan membasuh tangan di sink
bahagian dapur untuk mengelakkan kejadian pelajar mematahkan paip
8. Beratur ketika membeli makanan (dicadangkan makanan yang dijual di tempat lelaki dan
perempuan sama(untuk mengelakkan pelajar lelaki beratur di tempat perempuan
9. Pemakaian tutup kepala dan berkasut
10.Memastikan pekerja dan pengurus telah diberi suntikan
11.Memastikan makanan yang dipesan dapat dihantar tepat pada waktunya

0 comments:

Post a Comment

 
Unit Hal Ehwal Murid | TNB